Kadoverpakking 003
IlluSint 015IlluSint 012blIlluSint 011IlluSint 010IlluSint 009IlluSint 008

Sint het boek

€19.50

Productbeschrijving

Moeder Lizet en haar drie kinderen krijgen op een dag bezoek van een rare man met een kistje en een vreemd zakhorloge. Deze oude man, Nico, is op zoek naar zijn opvolger. Het gezin weet Nico te ontfutselen dat hij Sinterklaas is. Hij vertelt zijn levensverhaal en raakt verzeild in allerlei spannende verwikkelingen om die opvolger op tijd te vinden. Die opvolger blijkt uiteindelijk heel nabij te zijn.

Het boek, dat bekend is van de televisiereclame rond sinterklaastijd, is boeiend en met vaart geschreven, met name wanneer Sinterklaas zijn levensverhaal vertelt. Naast de zoektocht is het ook een verhaal vol wetenswaardigheden over de geschiedenis van Sinterklaas.

Het boek is verdeeld in 39 hoofdstukken; deze druk is extra voorzien van wat nostalgisch aandoende kleurenillustraties die de sfeer versterken en het verhaal aanvullen. Voorzien van een proloog, epiloog, een hoofdstukje ‘feiten en fictie’ en een nawoord. Verzorgde uitgave met rode linnen omslag voorzien van een rood-bruine stofomslag, waarop een open kistje met daarin een flesje. Geschikt voor lezers vanaf ca. 9 jaar en ouder.

Auteur Els Ruiters
Redactie M. VeeningMichel VeermanR. Melsert
Illustrator Willem Van ‘T RietR. De Lange
Overige betrokkenen Marijke VeeningRick MelsertWillem Van ‘T Riet
Soort Met illustraties
Geschikt voor 9 – 99 jaar

Reviews

Er zijn nog geen reviews. Wilt u een review insturen?

Schrijf de eerste review “Sint het boek”

*